AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Algemeen Dagblad

Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat dagelijks met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan Inan en Hugo Borst over de actualiteit.

Eredivisie, Champions League, Europa League, het laatste nieuws. Elke werkdag is de AD Voetbalpodcast te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform. 

Categories: News & Politics

Listen to the last episode:

Nederland is afgedroogd in Frankrijk. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman verloor met 4-0 en zat geen moment in de wedstrijd. Pijnlijk, maar voor de EK-kwalificatie is er nog niets verloren. Over het duel in Parijs praat Etienne Verhoeff na met Sjoerd Mossou vanuit het stadion in een extra AD Voetbalpodcast.

,,Dit was zeker een van de pijnlijkste nederlagen van Oranje die ik heb gezien". vertelt Mossou. ,,Hij deed me denken aan 2017. Toen won Frankrijk ook met 4-0 en was Nederland onder Dick Advocaat kansloos. Dat Nederlands elftal speelde net als nu op een hele naïeve manier. Ze werden compleet weggeblazen. Destijds moest Advocaat schipperen met zijn opstelling en besloot toen 4-3-3 te spelen. Koeman deed hetzelfde. Hollandse school en dan in de val lopen."

Koeman liet bij zijn presentatie weten weer 4-3-3 te willen gaan spelen met Oranje, nadat Louis van Gaal op het WK in Qatar over was gestapt naar 5-3-2. ,,Het hele WK ging het over de speelwijze van Oranje. Dat was verre van leuk voetbal om naar te kijken. Het was nodig om op het WK kans te maken, zei Van Gaal, want dan moet je je aanpassen tegen toplanden. Dat hebben we vanavond dubbel en dwars teruggezien."

Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform. Lees alle verhalen van Sjoerd Mossou en Maarten Wijffels over Oranje hier.

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Previous episodes

 • 601 - S5E205: ‘Nederlaag Oranje in Frankrijk toont het gelijk van Louis van Gaal’ 
  Fri, 24 Mar 2023
 • 600 - S5E204: Willem van Hanegem 'Geertruida was in de toppers dit jaar ge-wel-dig' 
  Fri, 24 Mar 2023
 • 599 - S5E203: 'Zo'n virus bij Oranje heb ik in 240 interlands nog niet meegemaakt' 
  Thu, 23 Mar 2023
 • 598 - S5E202: 'Franse middenveld is een goede test voor Wijnaldum' 
  Wed, 22 Mar 2023
 • 597 - S5E201: 'Schoonmaak bij Ajax is begonnen en dat moet ook' 
  Tue, 21 Mar 2023
Show more episodes

More Filipino news & politics podcasts

More Filipino news & politics podcasts

Choose podcast genre