Det, vi taler om

Det, vi taler om

B.T.

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

Categories: News & Politics

Listen to the last episode:

Holy shit, Jeanette Ottesen har modt en storm, hun formentlig ikke havde forudset. Måske var det hele bare en god historie svøbt ind i en sær omsorg. Men hvad fanden havde Gyldendal gang i, da forlaget hverken klædte Ottesen eller Friis på den rundtur, de fik i medierne. Hvordan kan det hæderkronede forlags redaktører og presseafdeling være så tavse? Vi talte også om Alec Baldwins frygtelige vådeskud og Louds navneforandring til 24syv. Og nej, det er ikke Feng Shui. I panelet sad Nikolaj Vraa, Anne Kirstine Cramon og Thomas Heurlin Din vært var Ditte Okman og Alex Brøndbjerg producerede. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Previous episodes

 • 1016 - Den kulørte time: Mobber Jeanette Ottesen stadig? Alec Baldwin i sindsyg vådeskuds ulykke og er Loud 24syv? 
  Fri, 22 Oct 2021
 • 1015 - Den hårdtslående time: Kronprinsens bedste ven på dybt vand på grund af Suspekt, kan kongehuset klare presset fra ny generation af journalister. 
  Fri, 22 Oct 2021
 • 1014 - Den hårdtslående time: Boligordfører, Tanja Larsson har fusket med boligen, Minkkommissionen er skudt igang, kongehuset på barbund overfor kritiske journalister og Tom Cruise. 
  Fri, 15 Oct 2021
 • 1013 - Den kulørte time: Annette Heick oplevede overgreb som ung og så har det norske kongehus har reptiler blandt sig. 
  Fri, 15 Oct 2021
 • 1012 - Den kulørte time: Minister-fest lukket af politiet, dronningen ankommer til mordsag på Grønland, Fie Laursen er gravid, hvem er faren? 
  Fri, 08 Oct 2021
Show more episodes

More Filipino news & politics podcasts

More Filipino news & politics podcasts

Choose podcast genre