Win-Win-podden

Win-Win-podden

Win-Win Ekonomi

Det här är podden för dig som driver en redovisningsbyrå och vill utveckla den. Vi som ligger bakom podden är Win-Win Ekonomi, en snabbväxande redovisningsbyrå i Stockholm. I podden vill vi dela med oss av våra erfarenheter och lärdomar, och bjuda in gäster med tankar som kan bidra till att utveckla branschen - och kanske just din byrå!

Categories: Business

Listen to the last episode:

I detta avsnitt gästas vi av Jonny Boström, VD och grundare av redovisningsbyrån Move By Numbers. Vi pratar bland annat om hur dans från och till varit viktigt i hans liv, vad som gjorde att han kom med i Talang och hur han i samband med det strategiskt började bygga sin nya redovisningsbyrå Move By Numbers. Han berättar även om vad som fått honom att hoppa fram och tillbaka mellan byråer och ekonomiavdelningar på storföretag, hur det vara att komma ut som gay på jobbet, och vad han har för framtidsdrömmar. Ni lyssnare får också höra några korta delar från melodier som Jonny har skapat ihop med sin kollega Mario, och höra om hans tankar med dem.

Nedan hittar ni länkar där ni kan ta del av mer material av Jonny och Move By Numbers:

Websida:

https://movebynumbers.se/

Youtube

https://www.youtube.com/@movebynumbers2220

LinkedIN:

https://www.linkedin.com/company/movebynumbers/

Instagram:

https://www.instagram.com/movebynumbers

I miniserien Branschprofilen får ni lyssnare möta personer som många av er har sett och hört i olika sammanhang. Det kommer att vara några som driver redovisningsbyrå, och andra som befinner sig i närliggande verksamheter. Men överlag känner ni inte till så mycket om dem som personer, utan har mest hört om deras företag. I denna miniserie fokuserar programledare Martin Grimlund därför på personen bakom rollen. Förhoppningen är att du som lyssnar blir inspirerad av olika branschprofiler, så att du vågar ta steg i din utveckling!

Välkommen att lyssna!

Previous episodes

 • 42 - 42. Branschprofilen Jonny Boström, Move By Numbers 
  Wed, 12 Jun 2024
 • 41 - 41. Branschprofilen Gevorg Simonyan, Libredo 
  Wed, 29 May 2024 - 0h
 • 40 - 40. Branschprofilen Lali Fjellström, SRF Konsulterna 
  Wed, 15 May 2024
 • 39 - 39. Branschprofilen Jonas Ödklint, grundare av Ödklint Konsult 
  Wed, 01 May 2024 - 0h
 • 38 - 38. Branschprofilen Camilla Niva, grundare av Niva Ekonomi 
  Wed, 17 Apr 2024 - 0h
Show more episodes

More Filipino business podcasts

More Filipino business podcasts

Choose podcast genre